Uzun Zaman Sonra

Merhaba okuyucu,

O kadar uzun zamandır görüşmüyoruz ki! Ben bu sırada, son iki yıldır Mucize Doktor, Aşk Ağlatır, Sen Çal Kapımı dizileri ve Med Yapım ile gerçekleştirdiği ortak projelerle tanıdığınız MF Yapım’ın dramaturgu olarak çalışırken bir yandan da babalığa alışıyorum.

Çok kalamayacağım ama haberler iyi, her şey yolunda. Dün yedinci bölümü ekrana gelen Sen Çal Kapımı için Şubat 2020’den beri büyük bir heyecan duyup daha da fazla çaba harcadık. Şirketin amiral gemisi Mucize Doktor kış döneminin ülke sathında en çok izlenen dizisiyken, Sen Çal Kapımı da yaz döneminin en çok izlenen dizisi olmayı başardı. Dizi, yayın tarihi yaklaştıkça nice badire atlatsa da bu süreçte ısrarla arkasında durduğum ve mükafatını aldığım bu hikaye için ayrıca mutluyum. İlerleyen dönemde dizi yazmaya ilgi duyan gençler için örnek bir bölüm senaryosu da paylaşacağım.

Başta yapımcımız, yazarlarımız, reji ekibi, Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in başını çektiği oyuncularımız ve Fox Tv olmak üzere emek veren herkese teşekkürler!

Yeniden görüşmek üzere.

Not: 2020 sonuna doğru çıkarmak istediğimiz yeni bir drama için hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor. Seveceğinize şimdiden eminim!